Livrari si Retururi

Livrarea produselor:

Livrarea produselor se face prin curierat rapid sau posta.  Produsele noastre pot fi livrate pe tot teritoriul Romaniei.

Livrarea produselor comandate se face cu curierat rapid - FAN Courier, sau Posta Romana.
Tarifele de transport sunt tarifele practicate de firma de curierat folosita.
In functie de disponibilitatea produselor pe stoc, modalitatea de transport aleasa de dumneavoastra, adresa indicata pentru expeditie si modalitatea de plata, livrarea va fi efectuata intr-un termen cuprins intre 24 ore si 30 zile lucratoare.
 
Termenele de livrare pentru curier nu sunt garantate de catre firma noastra.
La primirea produselor va rugam sa verificati integritatea ambalajului in prezenta soferului responsabil cu livrarea marfii. Daca se intampla ca ambalajul produsului sa fie considerabil deteriorat la sosire, acest fapt va fi neaparat confirmat de catre sofer, pentru ca eventualele pagube sa fie decontate de catre societatea de asigurare a transportatorului.

Returnarea produselor:

1. Renuntarea la cumparare:

" Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului " (Ordonanta nr.130/2000)
Persoanele juridice nu beneficiaza de optiunea de returnare a produselor.
Returnarea produselor se face numai dupa ce a fost trimisa in scris (prin e-mail sau prin posta) o cerere de returnare si ati primit din partea noastra un raspuns favorabil. Nu se accepta produse trimise in sistem ramburs.
Marfa trebuie returnata in ambalajul original - nedeteriorat si nu trebuie sa prezinte defectiuni, deteriorari, murdarie sau zgarieturi cauzate de cumparator. In cazul deteriorarii sigiliului produsului garantia va fi pierduta.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 7 de zile de la retur, prin transfer bancar.
Produsele care au facut obiectul unor comenzi speciale nu pot fi returnate de catre consumator.
Nu pot fi returnate de catre consumator nici produsele sau sistemele care au fost configurate conform cerintelor acestuia.

2. Produsele neconforme cu specificatiile

Produsele neconforme cu specificatiile producatorului sau cele prezentate pe site pot fi returnate in termen de 10 zile de la data primirii acestora. Se poate opta pentru inlocuirea cu un alt produs sau rambursarea integrala a contravalorii.
Denuntarea contractului de catre consumator se face numai in scris.

Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor (daca este cazul) sunt suportate de S.C. STAR EUROPLAST S.R.L. Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 7 de zile de la retur, prin transfer bancar.
Nu se accepta produse trimise in sistem ramburs.

Marfa trebuie returnata in ambalajul original - nedeteriorat si nu trebuie sa prezinte defectiuni, deteriorari, murdarie sau zgarieturi cauzate de cumparator. In cazul deteriorarii sigiliului produsului garantia va fi pierduta si produsul nu poate fi returnat.

Inapoi
Preturile afisate includ TVA. Imaginile sunt cu titlu informativ si nu implica obligatii contractuale.


Viziteaza magazinul Star-europlast.ro pe ShopMania

Adresa dumneavoastra de IP este: 35.172.165.64
Copyright © 2023 STAR EUROPLAST - Magazin Online
Powered by Zen Cart